Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Una multinacional de Llíria amb el projecte d'autoconsum de bateries més gran d'Espanya instal·lat sobre la seua coberta


       


   La multinacional Power Electronics està finalitzant un "ambiciós" projecte per a convertir la seua seu de Llíria en un model pioner de gestió energètica net i autosuficient amb l'objectiu de tancar el seu cicle productiu i generar energia renovable. Per a açò, instal·larà un sistema d'autoconsum amb bateries a la seua coberta, el més gran d'Espanya.

   La companyia de fabricació d'inversors solars i emmagatzematge energètic pretén produir l'energia localment i promoure nous models energètics "més eficients", mitjançant la instal·lació d'emmagatzematge "a gran escala" basat en bateries ió-liti, al mateix temps que s'"optimitza" el rendiment global de la instal·lació, segons ha informat l'empresa en un comunicat.

   Amb aquest projecte, Power Electronics no només tindrà un impacte positiu en l'optimització de processos productius, si no que accelera el futur sostenible de la indústria, i serà "pioner i tot un exemple en innovació i sostenibilitat per a la resta de les indústries".

   Per al CEO de Power Electronics, David Salvo, "açò representa un gran avanç cap a la transició energètica". "L'arribada de l'autoconsum a la indústria representa un abans i un després en la lluita contra el canvi climàtic, doncs la implicació i responsabilitat de les empreses en aquesta matèria és essencial per a arribar a ser neutres en emissions de carboni en els pròxims anys", ha afegit.

   A més, Salvo destaca la importància de generar un impacte social en els treballadors i famílies sobre la sostenibilitat energètica i "convertir-se en un referent per a altres empreses quant a medi ambient i responsabilitat social corporativa".


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon