Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sanitat projecta la reforma del Centre de Salut de Llíria


La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha traslladat a l'Ajuntament de Llíria el projecte de reforma i ampliació del Centre de Salut de la localitat. La important millora prevista per a estes instal·lacions suposarà una inversió que rondarà els 2 milions d'euros. 

L'alcalde Joanma Miguel, junt amb la regidora de Salut Pública Isabel Llopis i el d'Obres Francesc Fombuena, s'han reunit amb el director general d'Alta Tecnologia, Inversions i Infraestructura, Jaime Peris, per a abordar les necessitats d'esta actuació. Així, l'Ajuntament haurà de remetre a la Conselleria els informes tècnics preceptius per a conéixer la viabilitat de la parcel·la i poder redactar el projecte definitiu de construcció. 

Joanma Miguel ha destacat que "es tracta d'una inversió molt important per al nostre municipi, que servirà per a millorar l'atenció primària que es presta a la ciutadania en est centre".

Per part seua, la regidora Isabel Llopis ha explicat que des de la Conselleria també s'ha informat que "es van a augmentar, des d'esta setmana, les places de medicina de capçalera i infermeria en el Centre de Salut de Llíria, la qual cosa suposarà una reassignació dels professionals que atenen els seus pacients". A més, "el reforç de personal sanitari també es durà a terme a l'Hospital de la localitat", ha afegit.
 


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal