Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Puig sobre la gigafactoria de Volkswagen a Sagunt: "És un impuls determinant al nou model productiu valencià"


  

   El president de la Generalitat, Ximo Puig, s'ha referit aquest divendres al conveni de col·laboració amb Volkswagen Group per al desenvolupament de la gigafactoría de bateries en Parc Sagunt II com un "impuls determinant al nou model productiu valencià" i "un punt d'inflexió" cap a la descarbonitzación, sostenibilitat i les energies renovables.

   Així s'ha expressat a Asp (Alacant), en declaracions als mitjans, on també ha destacat la "importància" d'aquest conveni, ja que suposa una inversió de "quasi 4 mil milions, 3.000 llocs de treball i més de 20.000 indirectes", que suposa "un punt d'inflexió extraordinari".

   "És una decisió fonamental per a nosaltres que pot arribar a totes les zones de la Comunitat Valenciana perquè hi ha associat a aquest projecte més de 100 empreses, 60 directes i 40 indirectes", ha remarcat.

   "L'arribada de la gigafactoria és una decisió que ens impulsa a tota la reindustrialització d'aquesta nova Comunitat Valenciana que sorgirà de la descarbonització i d'un nou model econòmic", ha agregat Puig, qui ha detallat que "des d'eixa perspectiva hem estat treballant intensament".

   "Hui firmem un protocol general, un conveni, amb aquestes obligacions que ens donen per a fer possible el projecte i la setmana que vé ho segellarem amb Volkswagen i estem pendent de finalment qual serà l'aportació econòmica", ha explicat.

   De la mateixa manera, ha recalcat que "la decisió genera un impuls determinant al nou model productiu valencià". "És una palanca a eixe nou model, a un nou paradigma i sempre amb la voluntat de facilitar el treball i de cooperar i aquest és un escenari que hem aprovat per a firmar-ho amb Volkswagen", ha sostingut.

   Finalment, ha resolt: "Si per a la primera industrialització Ford va ser decisiva, per a aquesta segona generació de reindustrialització serà també definitiva la gigafactoria".


* ho pots llegir perquè la font és Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon