Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Puig defensa a Portugal la connexió entre Huelva i l'Algarve pel Corredor Mediterrani: "Només falten 100 quilòmetres"


   

   El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha traslladat aquest dimarts a Lisboa el seu suport al Govern de Portugal per a finalitzar la connexió entre Huelva i l'Algarve a través del Corredor Mediterrani.

   "Només falten cent quilòmetres", ha reivindicat després de reunir-se amb el ministre lusità d'Infraestructures i Habitatge, Pedro Nuno Santos, dins de la missió institucional i comercial organitzada aquesta setmana pel Consell amb empresaris valencians.

   Puig ha defès que és essencial la incorporació de Portugal en el Corredor i ha mostrat la seua disposició a intentar "convéncer el Govern d'Espanya i a la UE perquè donen suport al projecte", una connexió per a la qual també espera recaptar el suport de comunitats de l'arc mediterrani com Andalusia.

   D'altra banda, el president i el ministre han analitzat la possibilitat que Ferrocarrils de la Generalitat (FGV) compartisca experiències amb els operadors de ferrocarril de l'àrea metropolitana de Lisboa, alguna cosa que també abordarà aquest dimarts en una trobada amb l'alcalde de la capital, Carlos Moedas.

   Puig ha ressaltat sobre aquest tema el "reconeixement" adquirit a Portugal per Stadler, empresa de fabricació de material ferroviari amb planta a Albuixech (València), després de guanyar en 2020 un concurs per a construcció de combois de metre. Ha confiat que puga fer-se amb altres lots "més importants" als quals s'ha presentat per la generació d'ocupació que suposaria per a la Comunitat.


* ho pots llegir perquè la font és Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon