Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Puig contesta a Rueda sobre la visita del rei emèrit: "Nosaltres preferim el Benidorm Fest o els Goya, que aporten més valor"


 

   El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha afirmat que la Comunitat Valenciana aposta per promocionar la seua imatge amb esdeveniments com el Benidorm Fest, els Goya o la Copa Davis i ha respost així al president de la Xunta de Galícia, Alfonso Rueda, que va afirmar que era una "magnífica notícia" que el rei emèrit, Juan Carlos I, visite Sanxenxo aquest cap de setmana pel seu "impacte positiu".

   "Nosaltres preferim promocionar el Benidorm Fest o els premis Goya, que aporten més valor", ha afirmat i ha asseverat que "no és motiu d'orgull i satisfacció" allò que ha fet Juan Carlos I.

   El president ha reivindicat la seua defensa de la Constitució, però "una altra cosa és l'apreciació que tinga del que ha fet una persona en una institució, que no ha actuat de manera decent", ha agregat.

   Quant a la defensa de la dreta del retorn del rei emèrit, Puig ha assenyalat que "cadascun té el seu concepte d'ètica i moral" i que els ciutadans "han vist amb tota claredat el comportament no adequat" de Juan Carlos I. "No complir amb els deures d'Hisenda és una qüestió que afecta al cor de la democràcia, sentir-se orgullosos no és raonable", ha agregat.

   Per açò, ha insistit que la promoció de la Comunitat Valenciana que prefereix és "millorar la hipoteca reputacional, acabar amb la imatge de corrupció i esdeveniments com el Benidorm Fest, els Premis Goya o la Copa Davis". "Són esdeveniments que generen imatge positiva, uns altres no aporten valor", ha agregat.


* ho pots llegir perquè la font és Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon