Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Mostra de Jazz en Sant Antoni de Benaixeve, 'a día complet' dissabte 18 de juny a la Plaça - programa-

    


 
 Serà el pròxim 18 de juny durant tot el dia

  El festival acollirà actuacions amb diversitat d'estils musicals i propostes per a tots els públics

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve organitza per primera vegada la Mostra de Jazz de SAB, un festival de música Jazz on també tindran protagonisme altres estils musicals, com ara el swing o la música afrocubana. La Mostra de Jazz serà el dissabte 18 de juny a la Plaça de l'Ajuntament i comptarà amb diferents actuacions al llarg de tot el dia.

La Mostra començarà a les 12 hores amb XIQUIJAZZ, una audició i taller participatiu per a xiquets i xiquetes. L'activitat girarà al voltant de cançons tradicionals convertides al swing, al jazz i a tota mena de propostes musicals creatives, també per part dels participants. Els xiquets i xiquetes podran entrar en contacte directe amb els instruments i interactuar amb els músics: Moisés Bautista (piano i veu), Xavi Alamán (baix) i Carlos Máñez (saxo). Tindrà 1 hora de duració.

A les 20.30 hores començarà JAZZEANDO FUNK, un concert de Jazz-Fusió de composicions que han sigut bandes sonores cinematogràfiques, interpretades en bases de Funk i Jazz. Sonaran temes d'artistes com Stevie Wonder, Sting o Grover Washington Jr. entre altres.

El concert serà interpretat per Xavi Alamán (baix), Víctor Jiménez (saxo), Lucas Jiménez (bateria) i Alfie Pocoví (teclats).

A continuació, a les 23 hores, serà el torn de l'orquestra de salsa PUERTO MANCINI, una agrupació inspirada en les big bands de Nova York que rendirà tribut a Rubén Blades, Ray Barretto o Willy Rosario entre altres grans artistes del Latin Jazz i la Salsa. PUERTO MANCINI oferirà tot un recorregut per la música afrocubana per a ballar i gaudir.

Una gorra de la Mostra de Jazz de SAB es podà recollir pels assistents

En paraules de la regidora de Cultura, Mª Elisa Plano: "Des de la regidoria de Cultura hem preparat aquesta primera Mostra de Jazz amb l'objectiu d'acostar el jazz, la música creativa, a tots els públics. Es tracta d'un cartell variat i de qualitat, i esperem que agrade als nostres veïns i veïnes, ja que ofereix els més xicotets la possibilitat de descobrir aquesta música d'una manera divertida i, a la resta de públic, el poder gaudir escoltant i ballant versions de grans artistes amb grans músics. És el primer esdeveniment musical amb aquest format i d'aquesta manera continuem l'aposta d'aquesta regidoria per la música de qualitat.”

“Anime als nostres veïns i veïnes a acostar-se als tres espectacles programats i a gaudir d'aquest esdeveniment tan especial a Sant Antoni. Esperem anar consolidant aquest projecte musical i ampliar-lo amb més i noves propostes” ha conclòs la regidora.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon