Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'IVACE concedeix a Bétera 197.000€ per a modernització i dotacións de l'Horta Vella


  •  Després de la concessió, l'Ajuntament s'ha reunit amb la nova directiva de AEMON per a valorar les noves inversions en l'àrea industrial.
  •  L'objectiu és impulsar el Parc Empresarial perquè siga més competitiu i atractiu per a la ubicació de noves empreses.

A l'equip de Govern de l'Ajuntament de Bétera,   la concessió de la subvenció de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE)  permetrà impulsar i donar major visibilitat el Parc Empresarial de L'Horta Vella gràcies a actuacions de millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis.

"Aquesta línia d'ajuda suposa un reforç en el nostre objectiu de consolidar i afermar el nostre Parc Empresarial per a fer més atractius els espais productius generadors d'ocupació, de qualitat de vida i riquesa del nostre municipi", segons l'Alcaldessa.

Amb una quantia de 197.222,80€ aquesta línia d'ajudes permetrà millorar l'enllumenat públic adaptant-lo al reglament d'eficiència energètica en les instal·lacions, així com la instal·lació de punts de recàrrega elèctrica de vehicles a fi de disposar d'un parc més sostenible. També es realitzaran actuacions complementàries que permeten la implantació i l'accés de la fibra òptica en totes les parcel·les del polígon. D'altra banda, s'instal·larà un directori amb ubicació sobre pla de les empreses situades al parc així com un totem de benvinguda i plaques de senyalització amb la nova denominació dels carrers que va ser aprovada per ple el mes de març passat. A més de la instal·lació de càmeres CCTV en les principals vies i algunes actuacions de millora de paisatgisme i zones verdes.

En aquest sentit el regidor d'Indústria, Joaquín Gómez, ha indicat que "aquestes inversions contribuiran a la consolidació d'aquest Parc que compta amb una superfície industrial de més de 414.000 metres quadrats". A més els objectius de l'Ajuntament també se centren en mantindre les empreses existents i fomentar l'atracció de noves donades les millores en dotacions, visibilitat i usabilitat que se li donarà a aquesta àrea industrial després d'una etapa d'estancament.

 

Calendari d'actuacions

L'Ajuntament ja s'ha reunit hui amb la directiva de l'Associació Empresarial de Montcada, Alfara, Nàquera i Bétera AEMON per a establir un calendari d'actuacions entorn d'aquesta ajuda.

En aquesta reunió s'ha presentat la nova directiva de AEMON que encapçala Pepe Durá, i el recentment nomenat President del Parc Empresarial de l'Horta Vella, Gonzalo Orduña.

En la trobada s'ha valorat positivament la subvenció concedida i s'han anat detallant les diferents actuacions que es duran a terme.

Donada la implicació en les inversions de les diverses regidories, a aquesta reunió també han acudit membres de l'Equip de Govern com el regidor de Seguretat Ciutadana, Julio Inés, la regidora d'Urbanisme, Eva Martínez així com el regidor de Parcs i Jardins, Carlos Abad.

"Totes les àrees implicades en aquest projecte han assistit hui a aquesta reunió que suposa continuar treballant en la mateixa direcció i baix la inestimable col·laboració de AEMON que fa d'interlocutor amb els nostres empresaris locals. La comunicació entre les parts és essencial per a sumar esforços i aconseguir el nostre objectiu", ha assenyalat Elia Verdevío.

En un altre ordre de coses, s'han abordat qüestions com la presentació del Pla de Seguretat Integral i l'estudi de l'impacte econòmic dels parcs empresarials a Bétera per part de AEMON.

Tot amb l'objectiu de continuar avançant cap a un Parc Empresarial més competitiu i concorde a la situació conjuntural actual.

 
* Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon