Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'ESQUERRA (EUPV) i PODEM Riba-roja denuncien en el Ple la situació de deteriorament d'espais del Patrimoni municipal

La moció presentada en el Ple de Riba-roja va ser aprovada per tots els partits polítics i l'abstenció de l'ultradreta, 

La moció sobre la Gestió del Patrimoni municipal i promoció d'alternatives presentada per L'Esquerra i Podem.

Durant el debat tots dos grups han denunciat la situació en la qual es troben diferents béns com són les Masies del segle XVII i espais com la parcel·la on se situava l'antic Peñasol o la Bassa de Reva.

La regidora de Podem, Arantxa Torres, afirma que aquests espais s'estan convertint en autèntics abocadors, amb el problema mediambiental i de seguretat que això comporta. 

És responsabilitat de l'Ajuntament la rehabilitació i revitalització del patrimoni perquè les veïnes i veïns de Riba-roja puguen gaudir-lo, ja que són béns que pertany a totes les persones del nostre municipi.

Arantxa Torres va mostrar en el Ple multitud d'imatges en les quals es pot observar la situació actual d'aquests béns, fotografies realitzades després d'un exhaustiu treball de camp dut a terme per tots dos col·lectius.

José Manuel Gallardo, regidor de l'Esquerra (EUPV), ha defensat que s'ha de continuar sol·licitant subvencions però que a més s'ha de dotar una partida pressupostària suficient en el capítol d'inversions del pressupost municipal per a recuperar, conservar i mantindre el nostre patrimoni.

A més va recordar a l'alcalde Robert Raga, declaracions que ell mateix havia donat a premsa en 2014, quan encara era líder de l'oposició, criticant la deixadesa per part de l'equip de govern anterior (PP), i li va transmetre que en 7 anys que porta governant no ha sigut capaç de frenar la deterioració del Patrimoni dels riba-rogers i riba-rogeres.

Tots dos regidors van posar l'accent en la importància de donar utilitat a aquests espais i la necessària participació en aquestes decisions de totes les veïnes i veïns del municipi


.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon