Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla contractarà tres menors de 30 anys: enginyer-informàtic, industrial i periodista. A més de cinc peons de més de 30 anys

#LaPobladeVallbona

La Pobla de Vallbona invertirà 288.000 euros per als programes d'ocupació EMPUJU i EXplus.

Labora subvencionarà amb 190.000 euros els programes ocupacionals

L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona convoca el programa EMPUJU 2022 per a persones menors de 30 anys que estiguen inscrits en el Labora i en el programa de garantia juvenil. Es busquen tres joves per a cobrir les ofertes de treball d'enginyer tècnic informàtic, periodista i enginyer tècnic industrial.

Per a la contractació del personal l'Ajuntament compta amb  123.338 euros, dels quals prop de 88.000 estan finançats pel Labora de la Generalitat i la resta procedeixen de fons propis.

També s'ha publicat per a majors de 30 anys el programa EXplus, que permetrà la contractació durant un any de cinc peons i peones i una persona enginyera tècnica d'obra pública. En este cas, es destinen quasi 165.000 euros, dels quals el Labora aporta 102.000 i l'Ajuntament la quantitat restant.

Per poder optar als llocs de treball, les persones interessades  han d'actualitzar el seu currículum com a demandants d'ocupació a Labora.

* ho pots llegir perquè som Creative CommonsPublicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :