Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La nadadora de Loriguilla María Soto, subcampiona d'Espanya de salvament

La loriguillana Maria Soto ha aconseguit el segon lloc d'Espanya de salvament amb el club d'Aldaia al campionat d'Espanya i Open Internacional.

El municipi, l'Ajuntament han felicitat i donat l'enhorabona a aquesta jove veïna de Loriguilla pel seu esforç, dedicació i feina. Així mateix, l'animen a continuar amb la seua carrera i li desitgen molt d'èxit als propers campionats.

Maria practica natació des dels set anys i des de llavors és esportista d'elit i ha participat amb la selecció Valenciana i amb el seu club a tots els campionats d'Espanya.  Quan va accedir a la Universitat va continuar entrenant i va ser en aquesta etapa quan va començar a treballar com a socorrista, àrbitre i entrenadora de natació.Així, va ser reclutada pel Club de Salvament i Socorrisme d'Aldaia, on en tan sols dos anys ja ha aconseguit medalla als campionats d'Espanya i el segon lloc d'Espanya amb el seu equip en categoria absoluta.

Aquest setembre està previst que participe en el campionat del món de salvament, que tindrà lloc a Niça. Aquesta jove veïna de Loriguilla també ha participat recentment al Campionat autonòmic de clubs a Divisió d'honor a Castelló, al Campionat d'Espanya universitari a Múrcia i al Campionat d'Espanya i Open Internacional disputat a Tenerife.


.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon