Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Generalitat licita les obres del nou parc d'emergències d'Olocau per 1,45 milions

   La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha tret a licitació el projecte d'obres del nou parc d'emergències de bombers i bomberes forestals d'Olocau (València), amb un pressupost d'1,45 milions d'euros. Aquesta nova infraestructura serà un edifici de 750 metres quadrats, amb dos plantes, i albergarà dependències per a cobrir totes les necessitats dels professionals.

   El secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, José María Ángel, ha destacat la importància d'aquesta base, ja que "la seua situació estratègica, en un dels principals pulmons verds de la Comunitat Valenciana, garanteix una resposta més ràpida i eficaç".

   A més, ha subratllat que "la Generalitat, amb el seu compromís inversor per a fer front a les emergències, segueix teixint el mapa de les bases d'emergència amb un punt més que ens permetrà estar millor preparats".

   El projecte del futur parc d'emergències preveu la construcció d'un edifici que cobrirà de manera idònia les necessitats dels bombers i bomberes forestals, amb instal·lacions per a hangar de vehicles d'incendis, vestuaris, gimnàs, magatzem, despatxos, cuina, saló-menjador, condícies i aula de formació.

   La parcel·la en la qual es construiran les instal·lacions està situada en les proximitats a la carretera que uneix les poblacions d'Olocau i Bétera, un enclavament que compta amb fàcil accés i pròxim al parc natural de la Sierra Calderona.

   Aquesta actuació forma part del Pla d'Infraestructures que la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha engegat per a ampliar, millorar i adequar les bases d'emergències del servici de bombers i bomberes forestals.


* Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon