Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Casa de la Joventut de Sant Antoni acollirà dos cursos de formació - educador de menjador i manipulació d'aliments -

     El termini d’inscripció ja s'ha obert

La Casa de la Joventut acollirà dos cursos formatius que s'impartiran al juny. Estos cursos estan dirigits a joves i adults i es realitzen en col·laboració amb l'empresa que els realitza.

D'una banda, s'impartirà un curs per a treballar com a educador/a de menjador escolar. Serà una formació de 15 hores que tindrà lloc els dimarts, des del 31 de maig fins al 21 de juny. Les places seran limitades (de 5 a 35 persones) i el preu del curs estará en funció de l'alumnat matriculat.

D'altra banda, també tindrà lloc un curs de manipulació d'aliments. Serà dimarts 24 de maig i durarà 4 hores. Les places seran limitades (mínim 10 persones) i el preu també serà en funció de l'alumnat matriculat.

Tots els cursos seran presencials (Casa de la Joventut - c/ Alcarava, 78). Les inscripcions poden realitzar-se ja des del següent formulari: https://acortar.link/gt4xbF. Tota la informació es troba ací: https://sabjove.wixsite.com/sabjove/copia-de-sabjove, on es pot obtindre més informació?: sabjove@sabenageber.com, 960 918 679 / 607 601 301 o https://sabjove.wixsite.com/sabjove.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon