Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La 10K el Circuit de Carreres Populars de la Diputació tornarà el 30 de juliol als carrers de l’Eliana



La 10K tornarà als carrers de l'Eliana

El Circuit de Carreres Populars de la Diputació tornarà a celebrar-se el pròxim 30 de juliol

Els amants del running l'estaven esperant: el retorn de la tradicional 10K tornarà a l'Eliana el pròxim 30 de juliol, després de dos anys sense celebració per la pandèmia. El XXIII Circuit de Carreres Populars, organitzat per la Diputació de València, recorrerà a més altres 11 municipis.

El certamen esportiu estarà dotat amb trofeus i premis en metàl·lic, tant per a la classificació general absoluta com per a les diferents categories: júnior, promesa, sènior i veterà A, B i C. Així mateix, hi haurà un trofeu específic per a fomentar la participació dels clubs, reservat als equips amb major nombre d'atletes; i també es donaran regals als participants que completen sis o més carreres del circuit.

Quant a l'operativa, els corredors hauran de registrar-se de manera gratuïta en la web www.circuitodiputacionvalencia.es per a després inscriure's en les diferents proves en el mateix portal habilitat per l'ens provincial. D'aquesta manera, cada participant pot fer acoblar el calendari a les carreres que desitge en funció de les seues preferències.

L'edil d'Esports, Concha Montaner, ha animat als amants de les carreres a reprendre el pols en aquesta nova edició que reunirà valors com  esport, socialització, salut, turisme i sostenibilitat amb samarretes oficials cent per cent de material reciclat.


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon