Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Justiprop arriba a l'Eliana, es tracta d'un servei d'orientació jurídica, fet per professionals de l'advocaci finançat per la Generalitat

Justiprop és un servei d'orientació, assessorament i informació jurídica, finançat per la Generalitat Valenciana i prestat per professionals de l'advocacia en les dependències que els ajuntaments posen a la disposició de la ciutadania.
La ciutadania podrà rebre informació i assessorament gratuït els divendres al matí a la planta baixa de l'edifici de la Policia Local

L'Eliana posarà en marxa aquesta setmana l'Oficina d'Informació Jurídica de Proximitat (Justiprop), un nou el servei d'orientació, assessorament i informació jurídica gratuïta per a la ciutadania. El servei, finançat per la Generalitat Valenciana, estarà prestat per professionals de l'advocacia a la planta baixa de l'edifici de la Policia Local (c/Puríssima, 12) els divendres en horari de 10 a 14 hores.

La implantació d'aquesta oficina evitarà a elianers i elianeres desplaçaments al cap de la partida judicial de Llíria, oferint-los una resposta ràpida en els seus dubtes jurídics i en tràmits administratius. Totes les assistències es realitzaran amb cita prèvia telemàtica o bé per telèfon al 96 275 80 30.

La ciutadania rebrà de manera gratuïta informació en matèria d'accés a la justícia, mediació, assistència a les víctimes del delicte i protecció dels drets, informació sobre seus judicials, sobre tràmits administratius davant el registre civil, mercantil i de la propietat o accés a l'estat de tramitació de processos judicials, entre altres.

L'alcalde, Salva Torrent, ha valorat molt positivament l'arribada d'aquesta nova assistència que permetrà a la ciutadania comptar amb els serveis de l'administració de Justícia sense eixir de l'Eliana i que s'emmarca en l'avantprojecte de la Llei orgànica d'Eficiència Organitzativa del Ministeri de Justícia, que preveu la reconversió dels Jutjats de Pau en Oficines de Justícia als municipis.

 * Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon