Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Jornada de la Mancomunitat per a donar a conèixer les subvencions amb presència de la Directora General de Comerç

 Ha sigut la Directora General de Comerç qui ha explicat les subvencions actuals a disposició dels establiments

 La Mancomunitat Camp de Túria continua treballant al costat de les associacions de comerciants de la comarca per a fer costat al sector. En la jornada d'ahir, la directora general de comerç, Rosa Ana Seguí, ha donat a conèixer les subvencions que estan a l'abast de les associacions i dels comerços.

Una reunió que ha comptat amb la participació de les associacions de Riba-roja de Túria, Sant Antoni de Benaixeve, Serra, Olocau, Casinos, Vilamarxant, Llíria, La Pobla de Vallbona i l'Eliana. Moment que han aprofitat les persones assistents per a resoldre dubtes i conèixer de primera mà les línies de subvenció de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

A més, la jornada ha servit per a posar en comú necessitats i objectius a aconseguir per la marca Comerç Actiu. Una marca que va nàixer fa dos anys i que aglutina a les 17 associacions de comerciants de Camp de Túria.

La Mancomunitat Camp de Túria fa costat al comerç local perquè és creador de riquesa en el territori i perquè dona vida als carrers dels pobles de la comarca. “Una comarca sense comerç és una comarca sense vida, per això és tan important crear una xarxa de treball amb les associacions implicades a fomentar el consum en els nostres comerços”, ha explicat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda.

Lola Celda, la presidenta de la Associació de Serra i la Directora Rosa Ana Seguí


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon