Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Finalitza en Loriguilla la setmana d'activitats dirigides a les persones majors



L'Ajuntament de Loriguilla va organitzar gran varietat d'activitats dirigides a les persones majors del municipi durant tota la setmana passada amb l'objectiu de promoure el seu desenvolupament sociocultural i potenciar la seua integració social.

Així bé, es va realitzar una excursió a Altea i una visita guiada al castell de Riba-roja del Túria, es van dur a terme diverses xarrades sobre nutrició i seguretat, i es van desenvolupar tallers per a potenciar les capacitats físiques de les persones majors.

A més, totes les vesprades es van disputar tornejos de jocs de taula i populars, com les pispes, el parxís o el dominó, i a les nits es van realitzar sopars amb espectacle.

Després de set dies d'activitats, la Setmana dels Majors va finalitzar ahir amb una paella gegant i el lliurament de premis dels tornejos.

La regidora Sara Navarro va expressar la seua gratitud pel gran acolliment que ha tingut la Setmana dels Majors de Loriguilla, que ha reunit molts veïns i veïnes.

També va afegir que està “molt contenta” perquè “després d'una època complicada per fi ens hem pogut tornar a reunir com abans i hem gaudit de totes les activitats organitzades”.

* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon