Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

"En valencià és més dolç", també en l'hostaleria de la Pobla de Vallbona


  


Més d'una vintena de bars i restaurants de la Pobla de Vallbona s'ha adherit a la iniciativa "En valencià, és més dolç". La campanya l'han portat endavant 12 municipis de manera conjunta a través de les Oficines de Promoció Lingüística i suposarà la distribució de més d'un milió dos-cents setanta mil sobrets de sucre blanc i de canya entre l'hostaleria dels pobles participants.

La campanya "En valencià, és més dolç" pretén fomentar la llengua a través de la impressió en sobrets de sucre d'aforismes de l'escriptor Joan Fuster, amb refranys, frases fetes i altres en favor de la igualtat i contra la violència de gènere.

La presentació s'ha realitzat al Museu Joan Fuster de Sueca amb representants dels municipis que hi participen. La iniciativa forma part de les activitats que s'estan organitzats amb motiu de la declaració de l'any Joan Fuster per part de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua.

A més de l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona, en la campanya han participat els Ajuntaments d'Alboraia, Algemesí, Borriana, Manises, Massamagrell, Moncofa, Montserrat, Paiporta, Silla, Sueca i Xàtiva.


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon