Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els altres nomenaments del Consell que resulten després de la remodelació del govern

 El DOGV publica els canvis en el segon escaló del Consell

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana publica aquest dilluns els canvis en el segon escaló del Consell que es van aprovar el divendres en el Ple després de la remodelació de l'executiu valencià.

Així, aquest dilluns es publica el nomenament d'Empar Martínez Bonafé com a secretària autonòmica d'Economia Sostenible; un càrrec que anteriorment ocupava l'ara consellera de Política Territorial, Rebeca Torró.

Martínez Bonafé deixa així el seu càrrec en la direcció general d'Indústria i Mines, que passa a ocupar Silvia Cerdà.

Un altre nou secretari autonòmic és Ximo López, que exercirà la secretaria que deixa l'actual consellera d'Educació, Cultura i Esport, Raquel Tamarit.

L'altre canvi és el de la direcció general de Cooperació Internacional al Desenvolupament, que anteriorment estava a càrrec de l'ara diputada del PSPV en Les Corts Xelo Angulo i que passa a Clara Tirado, excap de gabinet del exconseller d'Hisenda, Vicent Soler.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon