Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El festival d'estiu i cultura regresa a l'Eliana amb Estiu a la Torre, fins al 27 d'agost
Un total d'11 cites musicals de diversos estils conformen el cartell d'aquesta nova edició que se celebrarà del 4 de juny al 27 d'agost

L'Ajuntament ha presentat aquest divendres la nova edició del festival Estiu a la Torre, que en aquest 2022 se celebrarà del 4 de juny al 27 d'agost i comptarà amb un total d'11 cites amb música de diversos estils.

El certamen, que es desenvolupa com cada any a la Torre del Virrei, arrancarà amb 'Reina Roja amb Nucopola' que oferirà un repertori original de cobla, flamenc, ritmes llatins i músiques del món.

El Cor de l'Eliana ocuparà el segon cap de setmana del festival amb dos concerts: 'Cançons de lluita, cançons de pau' i '5 anys cantant el que pensem' a càrrec de la seua Escoleta.

El dissabte 18 la XVII edició de '5 Segles de Música' arribarà a la seua fi amb el recital líric que oferirà el centre de perfeccionament de Les Arts i que s'engloba dins de la segona edició de Les Arts amb tu.

L'últim dissabte de juny estarà protagonitzat per l'elianera Eva Català, que al costat de la Afro-Cuban 6tet, explorarà els captivadors ritmes de l'illa des de la perspectiva de la música moderna. L'Escola Coral pujarà de nou a l'escenari estival amb 'Rock and Cor', una proposta per a totes les edats.

Ja al juliol, i com és tradició, la Torre del Virrei albergarà els 'Premis CEL Nit de Sant Elies', que comptarà amb l'actuació de Miquel Gil.

El mes d'agost començarà amb el jazz de Big Mama Montse, recreant el so de les primeres agrupacions de blues i de jazz. Seguint amb el jazz, però amb aires nous serà el concert 'Cançons mestisses' del dissabte 13, amb Karolina Driemel Quartet.

El penúltim cap de setmana del festival, el violoncel·lista francés Matthieu Saglio presentarà 'El camí dels vents', un disc que barreja jazz, clàssics, però també ritmes àrabs i flamencs.

I Estiu a la Torre arribarà a la seua fi el dissabte 27 amb el concert de clausura de la XXI edició de 'Pinceladas Flamencas' i el cant d'Antonio Núñez, El Pulga amb l'espectacle 'Sentir'.

Com és habitual, la venda d'entrades o retirada d'invitacions s'haurà de realitzar preferentment per Internet a través d' Elientrada.


 
* Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon