Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Arranca la campanya de suport a les cooperatives de Camp de Túria de la Mancomunitat


La Mancomunitat Camp de Túria continua realitzant accions que ajuden a la visibilització i creixement de diversos sectors de la comarca. Així, s'està treballant ja en la difusió per a donar suport de les diferents cooperatives que existeixen a la comarca.

En aquest sentit, cadascuna de les set cooperatives que desenvolupen la seua activitat en aquesta comarca seran protagonistes d'un vídeo que servirà per a difondre el treball que realitzen, així com mostrar les seues inquietuds i reptes als quals s'enfronta l'agricultura en aquests moments.

El primer vídeo que veurà la llum serà el de la cooperativa Rural Sant Vicent Ferrer de Benaguasil. Una organització que compta amb més de 100 anys de vida i que en paraules del seu gerent Miguel Ángel Martí, "els models estan canviant i anem cap a models de molt baixa rendibilitat. El present de l'agricultura a Camp de Túria requereix un canvi".

Després d'aquest primer vídeo que pot visionar-se en les xarxes socials de la Mancomunitat Camp de Túria i en el Canal de Youtube de l'ens supramunicipal, serà el torn de la resta de cooperatives. Cal recordar que la comarca compta amb cooperatives també a Bétera, Benissanó, Casinos, Llíria, La Pobla de Vallbona i Serra.

Aquesta acció s'emmarca dins dels compromisos de la Mesa d'Agricultura, dins de l'Acord Territorial d'Ocupació. Un projecte de la Mancomunitat Camp de Túria inclòs en el programa *Avalem *Territori, finançat per GVA Labora i el Ministeri de Treball i Economia Social

.     

 * Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon