Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Adrián Quiles (COMPROMIS) pren possessió com a regidor de l'Ajuntament de Vilamarxant

Després de la sobtada defunció d'Enric Bernabé, el nou regidor que el sustituieix Adrián Quiles ha press posessió en l'Ajuntament de Vilamarxant.

El nou regidor de Compromís substitueix en el càrrec a Enric Bernabé, que va faltar recentment i que ostentava el càrrec de portaveu del seu grup municipal després de la dimissió de Voro Golfe i Manolo Bernad.

D'esta manera, Quiles assumirà la responsabilitat d'exercir com a regidor de Compromís a l'Ajuntament de Vilamarxant fins a final de la present legislatura.  Ara per raons decidides per la naturalesa, Adrian Quiles ha substituït a Enric Bernabé.


A l'octubre de 2021 van dimitir, tal i com informaba el grup COMPROMIS , Voro Golfe i Manolo Bernad que "donen el relleu i deixen de ser regidors de l’Ajuntament de Vilamarxant

"Ambdós deixen el càrrec per “motius personals”, però continuaran en actiu en Compromís per Vilamarxant
Voro Golfe ha sigut regidor i portaveu de Compromís per Vilamarxant des de 2015 fins a l’actualitat. Després de sis anys, el ja exregidor de Compromís per Vilamarxant considera “que ha arribat el moment de fer una pausa... No descarte tornar a l’activitat política en primera línia, però ara el meu cos em demana baixar el ritme i replantejar-me algunes coses de la meua vida”.
En la legislatura anterior, Golfe va ser regidor d’educació, cultura i benestar social. Gràcies a les seues gestions amb la Conselleria d’educació, Vilamarxant compta amb 2 aules gratuïtes d’infantil 2 anys en el CEIP Horta Major. Fruit del seu treball, es va materialitzar el trasllat de la biblioteca pública a un nou emplaçament, més gran i millor equipat. A més, va reactivar culturalment el poble, dotant-lo d’una programació cultural permanent i variada. També va escometre la reforma del saló d’actes de la Casa de la Cultura, donant-li una millor visibilitat i dotant-lo d’un equip de so i de llums fix. Així mateix, va mantindre una comunicació directa i contínua amb les entitats culturals locals i va reprendre l’activitat del Consell municipal de cultura.
Com a regidor de serveis socials va aconseguir l’ampliació de l’equip de serveis socials, amb la incorporació d’una treballadora social i una psicòloga, gràcies al suport econòmic de la Diputació. A més, va ampliar la dotació del xec escolar i va realitzar nombroses activitats i campanyes per sensibilitzar la societat davant el greu problema de la violència de gènere.
Manolo Bernad va substituir Rosa Blanes a meitat de la legislatura anterior i va assumir les delegacions de medi ambient i esports. Entre les seues fites cal destacar l’impuls al Voluntariat ambiental, les millores en les instal·lacions esportives, la programació d’activitats diverses de promoció i protecció dels nostres espais naturals, la comunicació permanent amb les entitats esportives locals, donant molt de protagonisme al Consell municipal d’esports. També cal destacar l’impuls que va donar a la l’àrea del benestar animal, millorant la gestió de la recollida de gossos i d’altres animals abandonats i continuant el programa d’esterilització felina, activitats iniciades per la seua companya de Compromís, Rosa Blanes.
Ara, a meitat de la present legislatura Bernad considera “que ha arribat l’hora d’atendre altres prioritats i de destinar més temps a altres activitats”. L’exregidor de Compromís se sent agraït i satisfet “per haver pogut aportar durant un temps el seu granet d’arena a la política municipal. Igualment agraïx el tracte rebut”. El comiat que ha publicat en el seu perfil personal, en les xarxes socials, conclou amb un eloqüent “gràcies, de tot cor. Ha sigut tot un honor. Salut!”
Ara es posen en marxa els tràmits per substituir els dos regidors. Si res no es capgira, en el ple ordinari de novembre els dos llocs que li pertanyen a Compromís per Vilamarxant estaran ocupats per Enric Bernabé i per Rosa Blanes".

Adrian Quiles




* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon