Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

A la ruptura del govern de Loriguilla per part de C's li segueix la reassignació de les delegacions


El govern de Loriguilla queda conformat amb 4 representants del partit C's 3 del Partit Popular i 2 de de el PSPV-PSOE. A excepció dels edils de C's que assumeixen el total de delegacions i responsabilitats, la resta queda ara en l'oposició.

Encara que en minoria, l'alcalde Sergio Alfaro retira totes les delegacions i tinences d'alcaldia al PSPV-PSOE amb qui compartia govern i quedant en mans dels seus regidors de Ciutadans, conformant així un govern en minoria a menys d'un any de les eleccions municipals.

L'alcalde va informar ahir en el ple ordinari del mes de maig la reestructuració de l'equip de govern, amb la qual es veuen modificades les tinences d'alcaldia, les delegacions i la junta de govern local.

A partir d'ara la 1a tinença d'alcaldia correspon a Javier Cervera; la segona, a Aurora Besteiro; i la tercera, a Sara Navarro. Totes dues de Ciutadans (C's)

Quant a les delegacions, Javier Cervera (C's) continua al capdavant d'Educació, Infància i Joventut i Govern Obert, i es farà càrrec també de les competències de Turisme, Loriguilla Vell i Montes, i Cultura. 

Aurora Besteiro (C's) estarà ara al capdavant de Promoció Econòmica i Ocupació, Igualtat, Personal, i Benestar Comunitari.

La regidora Sara Navarro (C's) continuarà al comandament de les regidories de Festes i Benestar Social i Majors, i suma ara també la de Sanitat.

Per part seua, l'alcalde delegant, Sergio Alfaro, desenvoluparà la direcció, organització interna i gestió de la resta de les facultats que li corresponen, amb especial incidència en les àrees d'Hisenda i Control Pressupostari; Urbanisme i Patrimoni, Seguretat Ciutadana i Esport.

També es va aprovar el canvi de representació en la Mancomunitat Camp de Túria, que a partir d'ara recaurà en l'alcalde i el tinent d'alcalde


.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal