Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Setmana d'activitats per als Majors de Loriguilla, del 9 al 15 de maig

L'Ajuntament de Loriguilla, a través de la regidoria de Majors que dirigeix ​​Sara Navarro, ha organitzat gran varietat d'esdeveniments dirigits a la gent gran del municipi, del 9 al 15 de maig, amb l'objectiu de promoure'n el desenvolupament sociocultural i potenciar-ne la integració social.

Per al Consistori és molt important fomentar la participació i l'envelliment actiu d'aquestes persones, per això ha programat activitats de tota mena.

La Setmana dels Majors començarà amb l'excursió a Altea, per a la qual cal inscriure's a l'ajuntament abans del 29 d'abril de 12.00 a 14.00 h.

Dimarts 10, la jornada començarà amb una activitat de gimnàstica a la Llar del Jubilat, després de la qual es farà un dinar. Aquell mateix dia a la tarda començaran els tornejos de parxís, dòmino i birles ia la nit hi haurà sopar de cabasset i karoke.

L'endemà, l'11 de maig, la Guàrdia Civil impartirà una xerrada a les 10.00 hores i es prepararà un esmorzar. A la tarda, es continuarà amb els tornejos ia les 21:00 hores hi haurà sopar de cabasset i un espectacle a càrrec de la vedette Sonia Armela.

La Setmana dels Majors continuarà el dijous 12 amb una xerrada sobre nutrició i un dinar pels socis de l'Associació de Jubilats i Pensionistes de Loriguilla. Com els dies anteriors, a la tarda es duran a terme els tornejos, i per finalitzar la jornada, s'organitzarà un sopar de cabasset seguit de bingo.

El divendres 13 al matí, les persones més grans de Loriguilla podran gaudir d´una excursió al castell de Riba-roja del Túria i un pic-nic. El dia continuarà amb els tornejos i finalitzarà amb un sopar de cabasset i un espectacle a càrrec de Charly Showman.

El dissabte 14 es disputaran les finals dels tornejos i, a la nit, després de finalitzar el sopar de cabasset hi haurà ball.

Per finalitzar amb la setmana d'activitats, el diumenge al matí es farà una missa a la parròquia Sant Joan Baptista i es prepararà una paella gegant a la Casa de la Cultura. A la tarda, diversos socis interpretaran el sainet “Casa Nicasia”, es van lliurar els premis del campionat i hi haurà ball amenitzat pel grup Hechizo.Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :