Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sabjove organitza una sessió informativa sobre intel·ligència emocional per a famílies i el món educatiu, 6 de maig

      La sessió està destinada a famílies i persones relacionades amb el món educatiu i ja és obert el termini d'inscripció

El proper divendres 6 de maig la Casa de la Joventut acollirà una nova sessió informativa sobre intel·ligència emocional. L'activitat, organitzada per Sabjove, es dirigeix a famílies i persones vinculades al món de l'educació, i en ella s'abordaran els diferents estils educatius i la importància d'educar amb intel·ligència emocional i assertivitat.

La sessió es realitzarà de 19 a 20.30 hores i inclourà un debat amb els i les assistents. Per a assistir és necessari inscriure's prèviament a través del següent enllaç: .

Es tracta de la segona sessió informativa que es realitza enguany al voltant de la intel·ligència emocional. La intel·ligència emocional (IE) es relaciona amb l'habilitat d'entendre, usar i gestionar les nostres pròpies emocions perquè aquestes resulten el més adaptatives possibles; perquè ens ajuden a comunicar efectivament, empatitzar, superar desafiaments i minorar conflictes. En l'educació, la IE es torna indispensable per a millorar la convivència, fomentar la igualtat, desenvolupar el sentit de responsabilitat, augmentar la comunicació i reduir la violència, tant en l'àmbit escolar com en la vida.

En paraules de la regidora d'Infància, Adolescència i Joventut, Mª Elisa Plano: “El nostre objectiu és donar resposta a les necessitats dels i les joves de Sant Antoni de Benaixeve, i contribuir al seu benestar i creixement personal. Per això, a més d'oferir-los alternatives a la joventut del municipi, també oferim recursos a les famílies i persones que interactuen amb ells, a fi d'intervindre globalment en eixes necessitats”, ha destacat.

 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon