Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sabjove organitza una sessió informativa sobre intel·ligència emocional per a famílies i el món educatiu, 6 de maig

      La sessió està destinada a famílies i persones relacionades amb el món educatiu i ja és obert el termini d'inscripció

El proper divendres 6 de maig la Casa de la Joventut acollirà una nova sessió informativa sobre intel·ligència emocional. L'activitat, organitzada per Sabjove, es dirigeix a famílies i persones vinculades al món de l'educació, i en ella s'abordaran els diferents estils educatius i la importància d'educar amb intel·ligència emocional i assertivitat.

La sessió es realitzarà de 19 a 20.30 hores i inclourà un debat amb els i les assistents. Per a assistir és necessari inscriure's prèviament a través del següent enllaç: .

Es tracta de la segona sessió informativa que es realitza enguany al voltant de la intel·ligència emocional. La intel·ligència emocional (IE) es relaciona amb l'habilitat d'entendre, usar i gestionar les nostres pròpies emocions perquè aquestes resulten el més adaptatives possibles; perquè ens ajuden a comunicar efectivament, empatitzar, superar desafiaments i minorar conflictes. En l'educació, la IE es torna indispensable per a millorar la convivència, fomentar la igualtat, desenvolupar el sentit de responsabilitat, augmentar la comunicació i reduir la violència, tant en l'àmbit escolar com en la vida.

En paraules de la regidora d'Infància, Adolescència i Joventut, Mª Elisa Plano: “El nostre objectiu és donar resposta a les necessitats dels i les joves de Sant Antoni de Benaixeve, i contribuir al seu benestar i creixement personal. Per això, a més d'oferir-los alternatives a la joventut del municipi, també oferim recursos a les famílies i persones que interactuen amb ells, a fi d'intervindre globalment en eixes necessitats”, ha destacat.

 


Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :