Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’acte «Joan Fuster» se celebra a l'Octubre CCC de València, dijous, 21 d'abril, a les 19.30 h


L'acte «Joan Fuster: destinat sobretot a valencians» se celebrarà a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània (Sant Ferran, 12) de València aquest dijous, 21 d'abril, a les 19.30 h, organitzat per Plataforma per la Llengua. La conferència estarà a càrrec de l'escriptor Xavier Serra, que presentarà un resum de la trajectòria de l'escriptor de Sueca, un resum de la seua influència cultural i política i, finalment, un panorama de la seua vigència. L'acte serà presentat per Vicent Flor, director de la Institució Alfons el Magnànim.

Al voltant del centenari del naixement de Joan Fuster, de l'actual 2022 que s'ha anomenat com a Any Fuster, Plataforma per la Llengua ha organitzat prop de 30 col·loquis. La conferència programada per al dijous 21 al Centre Octubre és el primer acte que Plataforma organitza a la ciutat de València sobre el centenari de l'intel·lectual valencià més gran del segle XX, i figura principal de la literatura catalana del segle XX.

Xavier Serra (Sueca, 1967) és escriptor i doctor en filosofia. Ha escrit assaigs sobre literatura, art i societat. Des del 2009 al 2018 ha publicat en l'editorial Afers quatre volums de la sèrie Biografies parcials, llibres que inclouen una col·lecció de retrats de personatges que han tingut repercussió sobre l'economia, la política i la cultura al País Valencià contemporani.

 


* Pots llegir-ho per qué la font i Crònica som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon