Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La regidoria de Cultura de Sant Antoni de Benaixeve organitza una nova edició de "Viu els teus parcs 2022"

La primera activitat serà el pròxim 30 d'abril, seguint el 14 i 28 de maig, el 4 i 25 de juny. Per a participar  es deu fer inscripció a partir del 25 d'abril.

“Viu els teus parcs” es desenvoluparà en diferents parcs i espais del municipi fins al mes de juny

Totes les activitats començaran a les 11.30 hores i cal inscriure's prèviament

La regidoria de Cultura llança la nova edició de “Viu els teus parcs 2022”, un cicle de tallers, activitats i espectacles dirigit als xiquets i xiquetes de Sant Antoni als diversos parcs de la localitat. A través d’aquesta programació d'activitats, es persegueix oferir propostes de cultura a l'aire lliure a les famílies del  municipi de Sant Antoni. 

“Viu els teus parcs” celebra ja la seua quarta edició i començarà el pròxim 30 d'abril amb l'espectacle d'humor i màgia “Abracadabra”. Serà al hall de la Piscina Municipal de Sant Antoni de Benaixeve (enfront del parc del c/Fotja). 

Les activitats continuaran els dies 14 i 28 de maig, el 4 i el 25 de juny. Totes les activitats començaran a les 11:30h, i per participar-hi cal inscriure's prèviament a partir del 25 d'abril. El públic serà infantil i familiar, llevat que s'especifique una edat concreta per a les activitats.

El 14 de maig tindrà lloc un taller de creació d'instruments musicals amb materials reciclats per a xiquets i xiquetes d'a partir de 6 anys. Serà al parc de la Plaça de Diputació. El 28 de maig, el parc de Sant Vicent acollirà l'espectacle de circ “Royal Circus” amb barreja d'humor, acrobàcies i música. El 4 de juny es representarà l'obra teatral “Salvem el planeta” a l'exterior de la Casa de la Joventut, amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient. I finalment el 25 de juny, al mateix espai, tindrà lloc un espectacle de teatre de carrer anomenat “Cataplum! Viure entre bombes”, dirigit a tots els públics.

Les inscripcions podran realitzar-se des del 25 d’abril a través dels següents formularis:

Espectacle Abracadabra: https://forms.gle/uYHp5GVSk9J6Z7Fw6

Taller d’instruments reciclats: https://forms.gle/KEiVBEQbdrxuiWvw8

Royal Circus: https://forms.gle/TkVpb5i51RuTUTBbA

Salvem el planeta: https://forms.gle/BiCXXnLwX7RVrQTG7

Cataplúm!: https://forms.gle/LacYZ958tjBxZtfn7






Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon