Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat Camp de Túria aprova els nous estatuts i el pressupost definitiu de 2022

La Mancomunitat Camp de Túria ha celebrat el passat 11 d'abril una sessió extraordinària del seu ple per a abordar entre altres qüestions l'aprovació dels nous estatuts de l'ens supramunicipal. Un document que convertirà a la Mancomunitat Camp de Túria en una mancomunitat d'àmbit comarcal.

A partir d'aquest moment, seran cadascun dels municipis els que hauran d'aprovar en els seus plenaris els nous estatuts per a poder constituir la Mancomunitat Camp de Túria de caràcter comarcal. Posteriorment, hauran d'estar en exposició pública durant un mes i després d'aqueix període enviar els certificats de no al·legacions per a posteriorment siga enviat perquè es publique en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. Un punt que es va aprovar amb majoria absoluta gràcies als vots a favor de tots els partits polítics, PSPV-PSOE, Compromís, Ciutadans, Contigo Gàtova, AISAB i UPN i l'abstenció del PP.

Entre altres assumptes, també s'ha adonat del pressupost definitiu per a l'ens supramunicipal per a l'exercici 2022 i de la liquidació de les quotes definitives de l'exercici econòmic de 2021.

El ple ha començat, com és habitual, amb un emotiu minut de silenci en memòria de les víctimes de la violència de gènere. Un minut de silenci per les dones assassinades a les mans de les seues parelles o ex parelles i els xiquets i xiquetes que perden la vida a conseqüència de la violència vicària.







Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon