Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Biblioteca de l'Eliana es trasllada a la seua nova ubicació provisional




La Biblioteca es trasllada a la seua nova ubicació provisional


Les obres d'ampliació de l'antic edifici arrancaran el pròxim mes de maig

La Biblioteca Municipal de l'Eliana ha reobert al públic aquesta setmana en les dependències provisionals on s'ha traslladat davant l'inici imminent de les obres d'ampliació del vell edifici aquest pròxim mes de maig. D'aquesta manera, i mentre duren els treballs de reforma, la Biblioteca prestarà servei de préstec i devolució en el conegut com a edifici Passarel·la, situat al carrer Forces Armades, 3. Un local que ha adquirit l'Ajuntament i que, en el futur, albergarà altres dependències municipals.

L'habilitació de l'espai provisional ha comptat amb una inversió d'al voltant de 40.000 euros. El local albergarà també activitats habituals com els conta-contes infantils, que reprendran la seua programació dijous que ve 5 de maig. Des de l'àrea s'estan estudiant diverses opcions per a oferir un espai alternatiu com a sala d'estudi, que done servei especialment en època d'exàmens.

L'alcalde, Salva Torrent, ha visitat hui les noves dependències juntament amb l'edil de Biblioteca, Jorge Pérez Comeche, i ha aprofitat per a recordar que entre aquest divendres i el dissabte estarà en marxa la iniciativa 'Regala llibres' amb motiu del Dia Internacional del Llibre tant a la Biblioteca com als comerços locals que s'han volgut adherir a la campanya.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon