Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Biblioteca de L'Eliana celebra el Dia del Llibre al costat dels comerços locals





Els dies 22 i 23 d'abril els veïns i veïnes podran emportar-se un llibre per les seues compres 

La Biblioteca Municipal de l'Eliana ha reeditat, amb motiu del Dia Internacional del Llibre 2022, la iniciativa 'Regala Llibres' amb l'objectiu de continuar acostant el món dels llibres a la ciutadania i fomentar el gust per la lectura. I en aquesta ocasió el farà en col·laboració amb els comerços locals, en els quals la ciutadania podrà emportar-se un exemplar embolicat amb una etiqueta identificativa després de realitzar la seua compra tant el divendres 22 com el dissabte 23 d'abril. 

No obstant això, la Biblioteca també regalarà llibres durant la jornada del divendres en el seu horari habitual i a la seua ubicació provisional en l'Edifici Passarel·la (c/Forces Armades, 3), on continua proporcionant els serveis de préstecs i devolucions.

Al voltant de 300 llibres i revistes procedents de donacions, baixes o de fons propis duplicats de literatura infantil, juvenil i adulta es repartiran per a commemorar aquesta efemèride.

El regidor de Biblioteca, Jorge Pérez Comeche, ha recordat que la iniciativa busca acostar la lectura a elianers i elianeres i ha incidit en què les principals novetats es poden adquirir, com sempre, a les llibreries i al comerç de proximitat.


comunicacio * Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon