Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Jornada d'Ocupabilitat a Bétera el 10 de maig, tècniques per a entrevistes i millora del currículum personal


  •  L'Ajuntament ha organitzat una Jornada de Ocupabilitat perquè la ciutadania millore el seu currículum i aprenga tècniques per a afrontar entrevistes de treball.
  •  Aquesta jornada gratuïta se celebrarà dimarts que pròxim 10 de maig.

 L'Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria d'Ocupació i de la seua Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (ADL) ha obert la convocatòria a la ciutadania d'una Jornada Informativa que es realitzarà dimarts pròxim 10 de Maig en la qual es proporcionaran eines per a millorar el curriculum vitae així com tècniques per a afrontar entrevistes de treball.

L'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, ha indicat que "impulsem aquestes dinàmiques informatives perquè els nostres veïns i veïnes tinguen l'oportunitat de poder presentar les seues candidatures i es manegen de manera en línia per a fer front a aquest nou repte digital".

La sessió serà eminentment pràctica en la qual els participants podran personalitzar i orientar el currículum a cada oferta de treball concret.

Les places són limitades atés que cada assistent disposarà d'un equip informàtic per a poder dur a terme aquesta acció formativa.

Al seu torn, dins de la Jornada es podrà aprendre a realitzar inscripcions en línia a diferents portals webs d'ocupació el que facilitarà la presentació de candidatures.

Aquesta acció, que es realitza conjuntament amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), porta aparellada continguts com la introducció a les eines disponibles de cerca activa d'ocupació, un assessorament personalitzat en l'elaboració del currículum, la millora i adaptació del currículum de cada assistent, la inscripció en portals d'ocupació i consells per a entrevistes de treball.

La regidora d'Ocupació, Mónica Martín, ha explicat que "és fonamental la col·laboració de les diferents administracions per a poder oferir a la ciutadania el major nombre d'accions formatives i informatives a fi de dotar-los de les eines i recursos adequats per a millorar la seua ocupabilitat i que puguen accedir més fàcilment a un treball".

Amb aquesta acció, dirigida a veïns i veïnes en situació de desocupació, se'ls orientarà d'una manera més pròxima, personalitzada i adaptada a les seues necessitats per a abordar la cerca activa d'ocupació des d'una perspectiva més digital.

Aquesta jornada d'ocupabilitat es realitzarà el pròxim 10 de maig en horari de 09:30h a 12:30h en l'edifici La Penya, situat en la plaça Calvari s/n i aquells que estiguen interessats a participar han d'inscriure's en adl@betera.es.

A més, i tal com afirma Mónica Martín, "encara que les places són limitades si la llista d'espera és nombrosa tornarem a obrir una segona convocatòria d'aquesta acció formativa per a aquells que no hagen pogut realitzar-la en la primera convocatòria".
 

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :