Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Jornada d'Ocupabilitat a Bétera el 10 de maig, tècniques per a entrevistes i millora del currículum personal


  •  L'Ajuntament ha organitzat una Jornada de Ocupabilitat perquè la ciutadania millore el seu currículum i aprenga tècniques per a afrontar entrevistes de treball.
  •  Aquesta jornada gratuïta se celebrarà dimarts que pròxim 10 de maig.

 L'Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria d'Ocupació i de la seua Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (ADL) ha obert la convocatòria a la ciutadania d'una Jornada Informativa que es realitzarà dimarts pròxim 10 de Maig en la qual es proporcionaran eines per a millorar el curriculum vitae així com tècniques per a afrontar entrevistes de treball.

L'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, ha indicat que "impulsem aquestes dinàmiques informatives perquè els nostres veïns i veïnes tinguen l'oportunitat de poder presentar les seues candidatures i es manegen de manera en línia per a fer front a aquest nou repte digital".

La sessió serà eminentment pràctica en la qual els participants podran personalitzar i orientar el currículum a cada oferta de treball concret.

Les places són limitades atés que cada assistent disposarà d'un equip informàtic per a poder dur a terme aquesta acció formativa.

Al seu torn, dins de la Jornada es podrà aprendre a realitzar inscripcions en línia a diferents portals webs d'ocupació el que facilitarà la presentació de candidatures.

Aquesta acció, que es realitza conjuntament amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), porta aparellada continguts com la introducció a les eines disponibles de cerca activa d'ocupació, un assessorament personalitzat en l'elaboració del currículum, la millora i adaptació del currículum de cada assistent, la inscripció en portals d'ocupació i consells per a entrevistes de treball.

La regidora d'Ocupació, Mónica Martín, ha explicat que "és fonamental la col·laboració de les diferents administracions per a poder oferir a la ciutadania el major nombre d'accions formatives i informatives a fi de dotar-los de les eines i recursos adequats per a millorar la seua ocupabilitat i que puguen accedir més fàcilment a un treball".

Amb aquesta acció, dirigida a veïns i veïnes en situació de desocupació, se'ls orientarà d'una manera més pròxima, personalitzada i adaptada a les seues necessitats per a abordar la cerca activa d'ocupació des d'una perspectiva més digital.

Aquesta jornada d'ocupabilitat es realitzarà el pròxim 10 de maig en horari de 09:30h a 12:30h en l'edifici La Penya, situat en la plaça Calvari s/n i aquells que estiguen interessats a participar han d'inscriure's en adl@betera.es.

A més, i tal com afirma Mónica Martín, "encara que les places són limitades si la llista d'espera és nombrosa tornarem a obrir una segona convocatòria d'aquesta acció formativa per a aquells que no hagen pogut realitzar-la en la primera convocatòria".




 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon