Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Garanties jurídiques a Pedralba en el plenari de Diputació en el plenari d'abril

Un  dels assumptes debatuts en el ple d'abril ha sigut el de la Variant de Pedralba, suspesa per la Diputació amb la intenció de consensuar amb totes les parts implicades la millor solució per a reforçar la seguretat de l'accés per carretera al municipi. Tant Jesús Gimeno, de Ciudadanos, com Joaquín Segarra, del grup popular, consideren “redundant” el nou estudi de planejament viari que proposa l'àrea de Carreteres i advoquen per seguir avant amb el projecte original fent cas omís a les “pressions rebudes”.

El responsable d'Infraestructures, Rafa García, ha deixat clar que la corporació “no renúncia a solucionar el problema que tenen els veïns i veïnes de Pedralba i no desistix d'executar una actuació que desvie l'actual carretera, però sempre salvaguardant les garanties jurídiques”. García ha coincidit amb el president Gaspar en el bon treball realitzat pels tècnics de Carreteres, “als quals sempre hem escoltat perquè defensen la institució per damunt de tot”.

El president, per part seua, ha deixat clara la legitimitat de les postures que mantenen tant la Conselleria com l'Ajuntament, mentre la Diputació “està enmig d'esta disputa amb l'única preocupació de donar resposta als habitants de Pedralba que necessiten la carretera, però disposant de les garanties jurídiques oportunes, que res té a veure amb xantatges ni covardia política”.

Finalment, el nou estudi de planejament viari, per a l'elaboració del qual es demanarà col·laboració al Consell, ha sigut aprovat per l'equip de govern que formen el PSPV i Compromís, el portaveu del qual Xavier Rius ha defensat els criteris mediambientals que “no es van tindre en compte en la Variant aprovada en 2014”. El PP, Ciudadanos, Vox i el diputat no adscrit han votat en contra d'esta revisió del projecte original, mentre La Vall ens Uneix s'ha abstingut.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon