Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Escola Valenciana llança la campanya 'Creix en valencià' per a animar a les famílies a triar l'educació en valencià   Escola Valenciana ha presentat aquest dimarts la campanya 'Creix en valencià' motiu de l'inici del període de matriculació escolar d'Infantil i Primària per al curs 2022-2023.

   'Creix en valencià' posa el focus en els avantatges de l'ensenyament plurilingüe i anima a les famílies a triar els centres educatius amb programes lingüístics que fan del valencià la llengua vehicular d'aprenentatge.

   Des de l'entitat aconsellen així a les famílies la matriculació en centres que tinguen una càrrega d'un mínim del 50% en valencià, "escoles i instituts amb programes lingüístics òptims".

   A més, la campanya recorda que l'ensenyament en valencià està recomanada per les cinc universitats públiques de la Comunitat i defèn que és "un model d'èxit des de fa més de 40 anys que prepara per als reptes del futur".

   Les famílies ja poden presentar les sol·licituds de matriculació per a Infantil i Primària fins al pròxim 4 de maig. En el cas de Secundària i Batxillerat, les sol·licituds es podran presentar del 26 de maig al 3 de juny. Aquesta campanya compta amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació i l'àrea de Cultura de la Diputació de València.


* Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :