Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El PSPV-PSOE de la Pobla de Vallbona revalida a Juan Pedro Serrano com a secretari general, rep el suport del 90% dels militants

Serrano ha sigut triat novament per al càrrec que ocupa des d'agost de l'any 2020

El PSPV-PSOE de la Pobla de Vallbona ha elegit a Juan Pedro Serrano com a secretari general de l'agrupació local amb el 90% del suport dels militants que van assistir a l'assemblea extraordinària convocada per a designar a la comissió executiva local, el màxim òrgan de direcció de l'agrupació. L'elecció de l'executiva local s'enquadra en el sistema de celebració dels diferents congressos per a conformar els respectius òrgans d'adreça: federal, autonòmic, provincial, comarcal i local. 

Els militants assistents a l'assemblea extraordinària han revalidat en el càrrec a Juan Pedro Serrano amb el citat 90% dels vots en un càrrec que ocupa des d'agost de l'any 2020, amb el suport també de l'assemblea local. L'elecció de Serrano permetrà a la nova executiva continuar amb el treball que s'està desenvolupant al llarg dels últims mesos. 

En la mateixa assemblea s'ha designat, a més, a Miquel  Gramuntell com a president de l'agrupació; Noemí Morales com a sotssecretària general de política municipal i comunicació; Lucía Sanchis com a secretària d'organització i acció electoral; Pedro García com a secretari d'Empresa, comerç i mercat; i Aitor Serrano com a secretari de Relacions Institucionals. 

Altres càrrecs són Víctor Manuel Serra en la secretaria d'Igualtat, drets civils i  lgtbi+;  Malika  Khender en la secretaria d'Educació; Vicent Pitarch en Urbanisme i barris; Yolanda Jaén en Sanitat; Emilio  Grueso en Festes, Música i Falles; Mary  Timmons en Majors, Dependència i Discapacitat; Carlos Fermín en Agricultura, Transició Energètica i Benestar Animal; Soledad  Benegas en Joventut i Esport i, finalment, Ramón Balaguer com a secretari d'Administració. 

El secretari general del PSOE de la Pobla de Vallbona, Juan Pedro Serrano, ha agraït el suport “dels militants assistents a l'assemblea que serveix com a esperó per a aprofundir i reforçar el treball que realitzem en la societat civil, per a encarar amb determinació i confiança els processos electorals que tindran lloc al llarg del pròxim any, el nacional, l'autonòmic i el local”. Per això, la nova direcció local del PSOE de la Pobla de Vallbona encara el futur “amb l'optimisme necessari per a explicar i divulgar les propostes socialistes entre els habitants de la localitat, tant en el nucli urbà com en les àrees residencials, amb un projecte solvent per a visibilitzar i difondre un model de ciutat moderna, progressista, sostenible, integradora i diversa”

** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon