Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El PSPV-PSOE de la Pobla de Vallbona revalida a Juan Pedro Serrano com a secretari general, rep el suport del 90% dels militants

Serrano ha sigut triat novament per al càrrec que ocupa des d'agost de l'any 2020

El PSPV-PSOE de la Pobla de Vallbona ha elegit a Juan Pedro Serrano com a secretari general de l'agrupació local amb el 90% del suport dels militants que van assistir a l'assemblea extraordinària convocada per a designar a la comissió executiva local, el màxim òrgan de direcció de l'agrupació. L'elecció de l'executiva local s'enquadra en el sistema de celebració dels diferents congressos per a conformar els respectius òrgans d'adreça: federal, autonòmic, provincial, comarcal i local. 

Els militants assistents a l'assemblea extraordinària han revalidat en el càrrec a Juan Pedro Serrano amb el citat 90% dels vots en un càrrec que ocupa des d'agost de l'any 2020, amb el suport també de l'assemblea local. L'elecció de Serrano permetrà a la nova executiva continuar amb el treball que s'està desenvolupant al llarg dels últims mesos. 

En la mateixa assemblea s'ha designat, a més, a Miquel  Gramuntell com a president de l'agrupació; Noemí Morales com a sotssecretària general de política municipal i comunicació; Lucía Sanchis com a secretària d'organització i acció electoral; Pedro García com a secretari d'Empresa, comerç i mercat; i Aitor Serrano com a secretari de Relacions Institucionals. 

Altres càrrecs són Víctor Manuel Serra en la secretaria d'Igualtat, drets civils i  lgtbi+;  Malika  Khender en la secretaria d'Educació; Vicent Pitarch en Urbanisme i barris; Yolanda Jaén en Sanitat; Emilio  Grueso en Festes, Música i Falles; Mary  Timmons en Majors, Dependència i Discapacitat; Carlos Fermín en Agricultura, Transició Energètica i Benestar Animal; Soledad  Benegas en Joventut i Esport i, finalment, Ramón Balaguer com a secretari d'Administració. 

El secretari general del PSOE de la Pobla de Vallbona, Juan Pedro Serrano, ha agraït el suport “dels militants assistents a l'assemblea que serveix com a esperó per a aprofundir i reforçar el treball que realitzem en la societat civil, per a encarar amb determinació i confiança els processos electorals que tindran lloc al llarg del pròxim any, el nacional, l'autonòmic i el local”. Per això, la nova direcció local del PSOE de la Pobla de Vallbona encara el futur “amb l'optimisme necessari per a explicar i divulgar les propostes socialistes entre els habitants de la localitat, tant en el nucli urbà com en les àrees residencials, amb un projecte solvent per a visibilitzar i difondre un model de ciutat moderna, progressista, sostenible, integradora i diversa”

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon