Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Consum ofereix 2.500 ocupacions per a la seua campanya d'estiu


   Consum està buscant 2.500 professionals per a incorporar-los a les contractacions de reforç de cara a la campanya d'estiu i per a substituir les vacances de l'actual plantilla de la cooperativa.

   Els llocs oferits són per a cobrir tasques bàsiques del supermercat, com a venedors de caixa reposició, venedors de frescs.

   La cooperativa valenciana ofereix jornades completes i parcials, amb una durada de contracte entre 3 i 6 mesos i amb una retribució d'accés de 1.200 euros bruts al mes, que pot incrementar-se en funció del lloc de treball.

   L'entitat es troba en ple procés de selecció de personal per als seus més de 460 supermercats. Per a accedir a les ofertes els candidats han de registrar-se en https://www.consum.es/trabaja-en-consum/

   Els requisits dels candidats són tindre el títol de l'ESO, una clara orientació al client, guanyes d'aprendre, actitud per al treball en equip i residència propera on s'ofereix el lloc.

   No és necessari experiència prèvia, ja que es facilitarà formació, detallen.

CONTINUÏTAT

   La temporada estival va des d'abril fins a finals de setembre i és possible tindre continuïtat posteriorment en funció de l'acompliment de cada persona.

   Des de Consum subratllen que ha generat prop de 900 ocupacions en 2021, fins a aconseguir una plantilla d'unes 18.300 persones. En els últims set anys , afigen, ha generat uns 6.800 llocs de treball estable i de qualitat, la qual cosa situa a la Cooperativa com la major generadora d'ocupació de la Distribució Nacional en relació a la seua grandària.

   Consum també ha renovat el segell Top Employers, per nové any consecutiu, fet que la consolida com una de les millors empreses per a treballar a Espanya.

   Aquesta certificació, recorden en un comunicat, "avala les bones pràctiques en matèria de recursos humans i valida la gestió de la cooperativa en matèria de personal, que ofereix condicions laborals excel·lents, dona suport i fomenta el talent, s'esforça per millorar les pràctiques dels seus treballadors i els permet evolucionar constantment".


* Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :