Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Acte apertura en Serra del saló Casa Cultura i homenatge a Vicente Manuel Cabo el passat dissabte 9 d'abril


L’acte institucional d’apertura de la remodelació del Saló d’Actes de la Casa de la Cultura es va realitzar el passat dissabte després de què es suspenguera el passat febrer.

Un acte molt emotiu en què es va retre homenatge a Vicente Manuel Cabo. L’alcadessa, Alicia Tusón, junt a la família van descobrir una placa commemorativa a l’entrada de la Casa de la Cultura per recordar la seua dedicació al poble  a través de la seua càmera en Tele Serra. 

El Grup Municipal de Teatre, del que també formava part, també va retre homenatge a Vicente Manuel amb la interpretació del sainet Nelo Bacora

Un acte que va emocionar a totes les persones assistents al recordar a Vicent Manuel que deixa un gran buit entre el veïnat i en tots els actes del nostre poble.

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :