Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

A Vilamarxant encara continua la remodelació del parc del Carrer Sant Miquel


L'alcalde Xavier Jorge i el regidor Gabriel Castellano han visitat l'espai per a comprovar l'estat avançat d'execució dels canvis que estan desenvolupant les brigades municipals.

Durant les actuacions s'han instal·lat nous bancs i papereres, s'han revisat els escocells i s'ha condicionat el lloc perquè la ciutadania puga disfrutar d'un espai pensat per a tots els públics.

Resta encara tirar el formigó imprés en la plaça i instal·lar un joc infantil perquè els més xicotets del municipi del Camp de Túria es divertisquen.

Gabriel Castellano, regidor d'Obres i Serveis, ha explicat que la Corporació "continua apostant pel benestar de la ciutadania amb la remodelació i condicionament de les zones comuns situades en el terme municipal". "Este és l'únic parc que es troba al voltant del carrer Xest i és important que estiga en perfectes condicions", ha seguit Castellano.

"Estem fent un important esforç perquè els nostres veïns del nucli urbà i de les urbanitzacions disposen d'espais renovats i atractius en el terme per a disfrutar de l'aire lliure", ha agregat el regidor, qui ha destacat l'esforç que s'està realitzant per a dotar de zones verdes al municipi, un dèficit davant el qual s'està fent front durant l'última legislatura

Parc San Miquel, abansa de la intervenció

.

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :