Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant repara i adequa el fossat de salt de longitud perquè puguen usar-ho els atletes


El club local d'atletisme té nombrosos esportistes àvids de tornar a practicar esta disciplina amb normalitat. Per això, des del Consistori s'ha donat prioritat en la renovació d'esta instal·lació que donarà servei al Club d'Atletisme Vilamarxant, un dels més nombrosos del poble.

Esta renovació, sorgida de la col·laboració del club local i el Consistori, ha servit per a posar tres tipus diferents de grava i arena de diferents granularitats per a ajustar-se a les condicions necessàries pels atletes.

Gabriel Castellano, regidor d'Esports, ha explicat que esta actuació "servirà per a donar el servei que mereixen els atletes del nostre poble". "Tindrem de nou un fossat de salt de longitud adaptat a les necessitats del Club d'Atletisme de Vilamarxant, amb el qual treballem mà a mà en molts sentits".

Finalment, l'alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, també ha mostrat la seua alegria per esta actualització: "La renovació d'esta instal·lació esportiva era una petició expressa dels atletes locals i hem aconseguit que el fossat tinga les característiques tècniques que necessiten per a millorar i continuar competint en totes les cites esportives de la Comunitat".





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon