Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Tornen els tallers formatius per a la gent gran a L'Eliana


Tornen els tallers formatius per a la gent granLes inscripcions es poden realitzar al Centre Sociocultural del dimarts 1 al divendres 4 de març de 9:30 a 13:00 hores

Les persones majors de l'Eliana tornaran a gaudir del programa 'Aula Gran' amb una àmplia varietat de tallers destinats a afavorir el benestar de cos i ment i a fomentar la seua autonomia i creativitat, contribuint així a augmentar la seua qualitat de vida. Les activitats arrancaran a partir del dimarts 8 de març i duraran fins el mes vinent de juny i se celebraran a la Llar dels Jubilats i Pensionistes i al Centre Sociocultural.

La programació obrirà amb ActivaMENTy buscarà treballar i entrenar la memòria. Se celebrarà la Llar de Jubilats i es dividirà en dos grups, els dimecres i els divendres, de 16 a 18 hores. Per part seua, ActivaIPUNT permetrà als seus assistents aprendre a cosir. Concretament, es tracta d'un curs de patronatge i costura bàsica centrat en reciclar i adequar peces de vestir pròpies. Es realitzarà els dijous de 16 a 19 hores en el Centre Sociocultural. 

D'altra banda, ActivaART estarà dedicat a fomentar la creativitat mitjançant el treball amb tècniques de pintura d'oli, acrílic i aquarel·la, així com tècniques de modelatge i escultura. Aquest curs es durà a terme al Centre Sociocultural i estarà dividit també en dos grups: els dimarts de 16 a 18 hores i els dijous de 10 a 12 hores. 

I com a novetat enguany, ActivaCOS treballarà la força i la resistència muscular dels seus participants, així com la respiració i la relaxació. A més, el curs comptarà amb especialistes que donaran consells sobre nutrició i tècniques de prevenció del dolor. Aquesta activitat se celebrarà al Centre Sociocultural en dos grups, els dimecres al matí, de 10 a 11 hores, i a la vesprada, de 16 a 17 hores. 

La inscripció en les activitats, dirigides a majors de 65 anys preferentment empadronats al municipi, es podrà realitzar entre el dimarts 1 i el divendres 4 al Centre Sociocultural, en horari de 9.30 a 13.00 hores.

Des de la Regidoria de Persones Majors, l'edil Eva Santafé s'ha mostrat molt animada pel retorn de l'activitat presencial i ha anunciat que, pròximament, s'ampliarà l'oferta formativa amb cursos d'informàtica i telèfon intel·ligent, expressió corporal, gestió d'emocions, clown o llenguatge positiu.Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon