Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sindicats i Consumidors eixiran al carrer el 23 de març amb altres organitzacions per exigir la contenció dels preus de l’energiaConcentracions 23 de març.

La societat viu amb preocupació l'escalada desbocada dels preus que des de fa mesos patim al nostre país. El mes de febrer passat la inflació va arribar a una nova xifra històrica i se situà en el 7,6 %, el seu nivell més alt des de 1986. La tensió dels preus de l'electricitat, del gas, dels carburants i d'altres matèries primeres s'està traslladant al preu de la resta de béns i serveis, que ja augmenten de manera generalitzada. Les perspectives no són bones. Toca actuar amb celeritat.

CCOO PV fa una crida a la ciutadania valenciana per mobilitzar-se el dia 23 de març. El sindicat, juntament amb UGT PV, Uatae, UPTA, FACUA i Ceav, ha convocat concentracions reivindicatives a Castelló, Alacant, València i Elx. Aquesta convocatòria es combinarà amb concentracions en els centres de treball a les 12.00 hores.

Protecció social i suport als sectors

El deteriorament de les condicions de vida de famílies i persones treballadores i consumidores, del teixit productiu, és molt palpable. La població més vulnerable, la que no arriba a fi de mes o ho fa amb dificultats, és qui ho pateix de manera més cruel.

CCOO PV i les organitzacions convocants demanen a les autoritats públiques un canvi en el sistema de fixació del preu de l'electricitat, per controlar alces desmesurades, i que es pose fi als beneficis abusius de les empreses elèctriques i d'hidrocarburs. Reclamem protecció per a la ciutadania i les famílies, i suport als sectors productius que més energia consumeixen.

Exigim que s'active el mecanisme RED per a evitar acomiadaments, així com, si arriba el cas, mecanismes similars per a les persones autònomes. A més, demanem un control dels preus dels lloguers per evitar que es revaloren amb l'IPC, perquè tindre un habitatge on poder viure és una necessitat, no un luxe.

Adhesions

Les entitats que vulguen adherir-se a aquesta mobilització, poden enviar un correu electrònic a comunicacio@pv.ccoo.es o a prensa@pv.ugt.org.


* Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon