Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

S'ha habilitat el Multiusos de Lliria per a recollir material solidari per al poble d'Ucra


L'Ajuntament de Llíria habilita el Multiusos 

Es podrà entregar de dilluns a divendres de 8.00 a 21.00 hores


A partir del pròxim dilluns 7 de març, la ciutadania que desitge col•laborar, podrà portar material solidari al Centre Multiusos per a atendre les necessitats bàsiques i urgents del poble ucraïnés. L'Ajuntament de Llíria ha habilitat este punt de recollida per a coordinar des del municipi l'ajuda humanitària, amb la col•laboració de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) i la Generalitat. 

El material i aliments no peribles es podran entregar, a l'edifici municipal, en horari de 8.00 a 21.00 hores. L'Ajuntament de Llíria també anima a les associacions i entitats locals al fet que duguen a terme accions de recollida entre els seus membres, perquè posteriorment siguen entregades en el punt centralitzat del Multiusos. 

La FVMP i la Generalitat estan articulant, junt amb el Consolat d'Ucraïna, la infraestructura i els canals logístics necessaris per a garantir l'adequada recollida i entrega de les donacions efectuades per la ciutadania.

L'Ajuntament fa una crida a la solidaritat als veïns i veïnes Llíria perquè col·laboren en esta iniciativa i així oferir tot el nostre suport al poble d'Ucraïna en este drama humanitari que estan vivint.

Consulta en el document adjunt el llistat complet de necessitats.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon