Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Resultats de les eleccions del 2022 a la Junta Directiva d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV)


El dissabte 26 de febrer va dur-se a terme l'Assemblea extraordinària d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV) i el procés electoral per a actualitzar els càrrecs de la Junta.

Tal com marquen els estatuts de l'entitat, ACPV renova els càrrecs de la meitat de la Junta mitjançant unes votacions i amb l'Assemblea Extraordinària de les persones sòcies. Prèviament a aquesta Assemblea, per primera vegada, els i les sòcies han pogut votar anticipadament a les seus territorials electrònicament.

Quant als resultats de les eleccions, segueixen formant part de la Junta, el secretari de l'entitat, Toni Gisbert, el vicesecretari Tomàs Llopis i la vocal Anna Gascon; mentre que hi entra, també com a vocal, Enric Cogollos.

La resta de càrrecs: tresoreria, vocal, vicepresidència i presidència segueixen en el seu manament vigent. Un equip consolidat, per a seguir treballant per la llengua, la cultura i el país.

La jornada també va estar aprofitada per a compartir observacions amb les persones sòcies que anaren presencialment a votar, amb l'objectiu d'aproximar l'entitat a la seua base social.* Pots llegir-ho per qué la font i Crònica som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :