Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Resultats de les eleccions del 2022 a la Junta Directiva d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV)


El dissabte 26 de febrer va dur-se a terme l'Assemblea extraordinària d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV) i el procés electoral per a actualitzar els càrrecs de la Junta.

Tal com marquen els estatuts de l'entitat, ACPV renova els càrrecs de la meitat de la Junta mitjançant unes votacions i amb l'Assemblea Extraordinària de les persones sòcies. Prèviament a aquesta Assemblea, per primera vegada, els i les sòcies han pogut votar anticipadament a les seus territorials electrònicament.

Quant als resultats de les eleccions, segueixen formant part de la Junta, el secretari de l'entitat, Toni Gisbert, el vicesecretari Tomàs Llopis i la vocal Anna Gascon; mentre que hi entra, també com a vocal, Enric Cogollos.

La resta de càrrecs: tresoreria, vocal, vicepresidència i presidència segueixen en el seu manament vigent. Un equip consolidat, per a seguir treballant per la llengua, la cultura i el país.

La jornada també va estar aprofitada per a compartir observacions amb les persones sòcies que anaren presencialment a votar, amb l'objectiu d'aproximar l'entitat a la seua base social.



* Pots llegir-ho per qué la font i Crònica som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon