Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni negocia amb Conselleria d'Educació l'obertura del CEIP de Montesano, en construcció molt avançada

Aquesta setmana ha tingut lloc una reunió entre el director general de Centres Docents, Ximo Carrión i l'alcalde de Sant Antoni de Benaixeve, Quique Santafosta, la regidora d'Educació, Carla Sierra, i la responsable de l'àrea, Victoria Parra. La reunió es va celebrar dimarts passat amb motiu de diverses actuacions que s'estan desenvolupant en matèria educativa en el nostre municipi.

D'una banda, es va tractar el tema de l'obertura del nou CEIP de Montesano, que es troba en fase de construcció. D'una banda, l'Ajuntament va informar del bon ritme de les obres, estant prevista la seua finalització per a estiu, just a temps per a la seua obertura amb l'inici del nou curs escolar. D'altra banda, els membres del consistori van insistir en la necessitat d'unes directrius clares sobre l'obertura del centre i admissió d'alumnat, així com de la dotació de personal i mobiliari.

També es van tractar temes com l'ampliació de l'IES i les actuacions sobre el CEIP 8 d'abril

D'altra banda, es va abordar l'ampliació de l'IES Sant Antoni de Benaixeve, una actuació també inclosa dins del Pla Edificant que necessita de l'aprovació de pressupost per part del Conselleria perquè l'Ajuntament puga començar amb aquesta apressant millora de les instal·lacions. El director general es va comprometre a comentar-lo amb el seu homòleg de l'àrea d'Infraestructures Educatives i donar-li l'impuls necessari per a la seua immediata posada en funcionament.

Així mateix, també es van posar sobre la taula les actuacions sobre el CEIP 8 d'abril, també aprovades pel Pla Edificant, que contempla reparacions necessàries al centre. A aquestes reparacions s'ha unit, per part de Conselleria, la inclusió del projecte de construcció de dues aules de dos anys. En aquest aspecte, el consistori va proposar la separació d'aquestes dues accions per a una major rapidesa en la seua resolució, de manera que aquestes millores previstes en la memòria inicial no queden condicionades al projecte de construcció de les noves aules.

Per a finalitzar, totes dues parts van insistir en la necessitat de continuar amb el canal de comunicació obert per a la resolució de totes les qüestions pendents per a la millora de les instal·lacions educatives de Sant Antoni de Benaixeve.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon