Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sanitat administra la quarta dosi de la vacuna a 2.683 valencians amb patologies de risc


   

   La Conselleria de Sanitat va començar a administrar la quarta dosi de la vacuna enfront de la Covid-19 divendres passat i fins al moment s'han inoculat a un total de 2.683 persones a la Comunitat Valenciana, segons han informat fonts del departament que dirigeix Ana Barceló.

   Aquesta segona dosi addicional s'administra a les persones del grup 7, és a dir, aquelles persones que patixen patologies de risc per a la Covid-19, com és el cas dels pacients en tractament immunosupressor.

   La Comissió de Salut Pública, en la qual estan representades les comunitats autònomes i el Ministeri de Sanitat, va acordar el passat mes de gener que les persones immunodeprimides reben una quarta dosi de la vacuna contra la COVID-19 als cinc mesos de l'última dosi.

   Així, es va aprovar que les persones que van rebre dosi addicional de vacuna ARNm per estar incloses en el Grup 7 o ser persones que reben tractament amb fàrmacs immunosupressors rebran una dosi de record als 5 mesos de l'última dosi.

   En aquest grup es troben, entre uns altres, persones de molt alt risc, com aquelles amb fibrosi quística, trasplantament de progenitors hematopoètics, trasplantament d'òrgan sòlid i en llista d'espera per a trasplantament d'òrgan sòlid, trasplantament pulmonar, renal, pancreàtic, cardíac, hepàtic o intestinal.

   També malalts de diàlisis de diversos graus, malalties oncohematològics i diversos tipus de malalts de càncer amb o sense quimioteràpia, així com diversos casos de VIH, immunodeficiències o síndromes de Down majors de 40 anys.


* Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon