Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sanitat administra la quarta dosi de la vacuna a 2.683 valencians amb patologies de risc


   

   La Conselleria de Sanitat va començar a administrar la quarta dosi de la vacuna enfront de la Covid-19 divendres passat i fins al moment s'han inoculat a un total de 2.683 persones a la Comunitat Valenciana, segons han informat fonts del departament que dirigeix Ana Barceló.

   Aquesta segona dosi addicional s'administra a les persones del grup 7, és a dir, aquelles persones que patixen patologies de risc per a la Covid-19, com és el cas dels pacients en tractament immunosupressor.

   La Comissió de Salut Pública, en la qual estan representades les comunitats autònomes i el Ministeri de Sanitat, va acordar el passat mes de gener que les persones immunodeprimides reben una quarta dosi de la vacuna contra la COVID-19 als cinc mesos de l'última dosi.

   Així, es va aprovar que les persones que van rebre dosi addicional de vacuna ARNm per estar incloses en el Grup 7 o ser persones que reben tractament amb fàrmacs immunosupressors rebran una dosi de record als 5 mesos de l'última dosi.

   En aquest grup es troben, entre uns altres, persones de molt alt risc, com aquelles amb fibrosi quística, trasplantament de progenitors hematopoètics, trasplantament d'òrgan sòlid i en llista d'espera per a trasplantament d'òrgan sòlid, trasplantament pulmonar, renal, pancreàtic, cardíac, hepàtic o intestinal.

   També malalts de diàlisis de diversos graus, malalties oncohematològics i diversos tipus de malalts de càncer amb o sense quimioteràpia, així com diversos casos de VIH, immunodeficiències o síndromes de Down majors de 40 anys.


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon