Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja posa a la disposició dels joves del municipi un nou servei telefònic d'atenció psicològica



L'àrea d'Igualtat, Polítiques Inclusives i Drets Socials de l'Ajuntament de Riba-roja posa en marxa hui un nou servei telefònic de suport psicològic per a joves i adolescents del municipi.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és, principalment, ajudar a aquest col·lectiu mitjançant atenció psicològica, telefònica i gratuïta, amb la finalitat de pal·liar els efectes que la pandèmia i el confinament van ocasionar i estan ocasionant en els joves. Sobretot en relació a temes com el desenvolupament del sentiment de culpa, l'apatia, l'aïllament, la baixa autoestima, la baixa motivació, l'aparició de maldecaps, insomni, entre altres.

El telèfon que es posa a la disposició dels adolescents és el 661876183. Aquest número estarà operatiu en horari de dilluns a divendres des de les 16 fins a les 20 hores, és a dir, un total de 20 hores setmanals. A l'altre costat, els joves podran trobar a una psicòloga especialitzada que els atendrà directament des de hui i fins al pròxim 30 de juny.

Segons explica la regidora d'Igualtat, Polítiques Inclusives i Drets Socials, Lola Verdeguer, "amb aquest servei es vol proporcionar les eines necessàries per a contribuir a la millora de la salut mental de tots els joves i adolescents de la localitat amb la finalitat de reduir situacions d'estrés i ansietat".

A més, durant les sessions telefòniques, la psicòloga pot determinar la conveniència o no d'una atenció més directa i personalitzada i recomanar a l'o la jove acudir a les oficines dels serveis socials de Riba-roja per a una cita presencial.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon