Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja posa a la disposició dels joves del municipi un nou servei telefònic d'atenció psicològicaL'àrea d'Igualtat, Polítiques Inclusives i Drets Socials de l'Ajuntament de Riba-roja posa en marxa hui un nou servei telefònic de suport psicològic per a joves i adolescents del municipi.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és, principalment, ajudar a aquest col·lectiu mitjançant atenció psicològica, telefònica i gratuïta, amb la finalitat de pal·liar els efectes que la pandèmia i el confinament van ocasionar i estan ocasionant en els joves. Sobretot en relació a temes com el desenvolupament del sentiment de culpa, l'apatia, l'aïllament, la baixa autoestima, la baixa motivació, l'aparició de maldecaps, insomni, entre altres.

El telèfon que es posa a la disposició dels adolescents és el 661876183. Aquest número estarà operatiu en horari de dilluns a divendres des de les 16 fins a les 20 hores, és a dir, un total de 20 hores setmanals. A l'altre costat, els joves podran trobar a una psicòloga especialitzada que els atendrà directament des de hui i fins al pròxim 30 de juny.

Segons explica la regidora d'Igualtat, Polítiques Inclusives i Drets Socials, Lola Verdeguer, "amb aquest servei es vol proporcionar les eines necessàries per a contribuir a la millora de la salut mental de tots els joves i adolescents de la localitat amb la finalitat de reduir situacions d'estrés i ansietat".

A més, durant les sessions telefòniques, la psicòloga pot determinar la conveniència o no d'una atenció més directa i personalitzada i recomanar a l'o la jove acudir a les oficines dels serveis socials de Riba-roja per a una cita presencial.

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon