Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria recull més de 5.000 quilos de divers material per al poble ucraïnésL'Ajuntament agraeix la resposta solidària de la ciutadania edetana


L'Ajuntament de Llíria ha entregat ja el primer carregament de material per a atendre les necessitats bàsiques i urgents de les persones refugiades del poble ucraïnés. A través de la campanya impulsada pel consistori, en col•laboració amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i la Generalitat, s'han recollit més de 5.000 quilos d'aliments no peribles, roba, material sanitari o d'higiene, entre altres. 

En la primera entrega s'han emportat al voltant de 3.600 quilos de material al punt habilitat per la Generalitat a la Fira de Mostres de València. Per al pròxim 22 de març, hi ha previst traslladar altres 2.000 quilos. 

La regidora de Cooperació, Consuelo Morató, ha volgut agrair "la col·laboració de totes les persones i entitats en esta iniciativa solidària. La societat edetana s'ha bolcat en esta campanya en una mostra de solidaritat i empatia amb totes les persones que estan patint un drama humanitari pel conflicte bèl·lic". 

Veïns i veïnes, comerços, associacions locals i la Mancomunitat del Camp de Túria han participat en estes donacions. A més, el CEIP Sant Miquel, l'IES Laurona, els clubs de Karate, handbol i futbol han establit punts de recollida propis per a traslladar posteriorment el material al Centre Multiusos. 

En este edifici, han col•laborat com a voluntaris ciutadans i ciutadanes particulars, les associacionsTyrius, Elles *Dones i UDP, la Cooperativa de Llíria i Vidagany Logística y Almacenajes SL. 

Igualment, en tasques logístiques ha participat personal municipal de les Brigades, Àrea de Medi Ambient, Policia Local i Protecció Civil.

Acollida persones refugiades
D'altra banda, l'Ajuntament de Llíria comunica que aquelles persones que vulguen acollir a persones refugiades, poden rebre informació sobre els protocols d'actuació en el departament de Serveis Socials. Atendrà la ciutadania interessada a oferir solucions d'habitatge o voluntariat per a famílies refugiades o menors sense referents familiars, en les dependències municipals de l'edifici Multiusos, de dilluns a divendres en horari de 9.00 a 14.00 hores.
 Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon