Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ateneu de València proposarà una experiència immersiva en l'art de Goya amb un miler d'imatges


   

   L'Ateneu Mercantil de València acollirà des de l'1 d'abril l'experiència immersiva #INGOYA, que gira al voltant de l'obra del pintor aragonés, i que ha tingut "un gran èxit" en les dos ciutats que ha visitat fins al moment: Granada i Madrid.

   Més de 70.000 persones han gaudit ja d'aquesta producció, que utilitza tecnologies capdavanteres per a brindar "una experiència audiovisual immersiva única per a gaudir de l'obra del mestre aragonés", destaquen els seus impulsors en un comunicat.

   La proposta consisteix en més de mil imatges que envolten al públic gràcies a quaranta projectors d'última generació que, sincronitzats amb música de compositors clàssics com Albéniz, Falla, Granados o Boccherini, creen una perfecta aliança entre art i tecnologia per a acostar el públic de totes les edats el talent del genial pintor.

   #INGOYA romandrà a València des de l'1 d'abril fins al 30 de juny. Per açò, l'organització ja ha posat a la venda les entrades per a gaudir de l'esdeveniment i, a més, per a la seua venda anticipada ha preparat descomptes de fins al 15 per cent sobre el preu de les mateixes sempre que s'adquirisquen abans del 31 de març.

   L'entrada general costa 12,50 euros de dilluns a divendres i 14,50 euros els caps de setmana i festius. A part del descompte per compra anticipada, també existixen preus especials per a menors de 6 a 15 anys, estudiants, majors de 65 anys, aturats, grups, col·legis, persones amb discapacitat i persones de mobilitat reduïda (acompanyant gratis).


* Pots llegir-ho per qué la font i Crònica som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal