Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Antiga de Campanar aconsegueix el Ninot Indultat 2022


   

   El ninot de la falla Monestir de Poblet-Aparicio Albiñana 'L'Antiga de Campanar' ha sigut l'indultat pels visitants de l'Exposició del Ninot 2022.

   Aquesta vesprada, abans de la recollida dels ninots per part dels comissions falleres, s'ha conegut el més votat de l'Exposició del Ninot i que, en conseqüència, es lliurarà de les flames de la Cremà el pròxim 19 de març i passarà a formar part del Museu Faller de València.

   Amb 15.746 vots, d'un total de 46.749 emesos, el ninot de la falla Monestir de Poblet-Aparicio Albiñana ha resultat triat gràcies als vots de les persones que han visitat l'Exposició del Ninot 2022. L'escena reprodueix una parella de veterans indumentaristas que porten en els seus braços a un tendre bebé.

   Obra de l'artista Carlos Carsí, 'Fantàstika indumentària' és el ninot que forma part de 'Fantàstika', falla d'aquesta comissió del sector Campanar. Aquest és el segon any que aquesta comissió aconsegueix el ninot indultat. En 1993, el va aconseguir amb el ninot d'Alberto Rajadell.

   El ninot passarà a formar part del Museu Faller de València, l'únic museu del món que tria les seues peces per votació popular.


* Pots llegir-ho per qué la font i Crònica som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon