Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Crida en Benaguasil anuncia l'inici de les Falles 2022 després de dos anys d'espera



La tarda va començar a les portes del Consistori amb la recepció dels màxims representants de les 10 comissions falleres i de les Falleres Majors de Benaguasil, Alba Ferrer i Daniela Jiménez.
  • A l'acte les falleres majors i l'alcalde van aixecar les veus per convidar la ciutadania a viure la festa fallera.

Benaguasil va donar ahir el tret de sortida a les festes falleres amb la Crida, un acte amb què s'anunciava que després de dos anys de parèntesi per la pandèmia les Falles tornen als carrers de Benaguasil.

Davant de l'Ajuntament i enarborant les 10 comissions falleres els estendards, l'Alcalde, Ximo Segarra i les Falleres Majors de Benaguasil, Alba Ferrer i Daniela Jiménez es van dirigir al públic, que malgrat la pluja es va congregar a la Plaça per reviure el ressorgiment de la festa fallera.

El alcalde fue el encargado de abrir los discursos y proclamar a los cuatro vientos que 'Benaguasil ya está en fallas'. Tras él fueron Alba y Daniela quienes en un discurso conjunto y lleno de emoción destacaron las enormes ganas de volver a disfrutar de la fiesta tras dos años de ausencia afirmando que 'después de una larga travesía, las Fallas volvían a buen puerto y llegaba la hora de volver a levantar los monumentos, de celebrar el tren fallero, la ofrenda y la cabalgata'. Las Falleras Mayores también apelaron a la hermandad de las comisiones e hicieron un llamamiento para 'disfrutar de unas Fallas festivas responsables y seguras', culminando con el tradicional 'vivan las Fallas y viva Benaguasil'.

Los discursos dieron paso a una lluvia de serpentinas y a la pólvora y la música, ingredientes principales de esta fiesta.

Conclosa la Crida, Alba i Daniela acompanyades de la presidenta de la JLF, Pepa Cano, van accedir al Saló de Plens de l'Ajuntament, on els esperaven l'alcalde, la regidora de Festes i els màxims representants de les comissions falleres per fer la foto de germanor .

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon