Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els representants de les Falles de Vilamarxant visiten la Diputació de València



Després de dos anys d'absència de Falles a conseqüència de la pandèmia provocada per la COVID-19, l'activitat fallera està tornant al dia a dia. I hui el president de la Diputació, Toni Gaspar, ha oferit una recepció als membres de les Juntes Locals dels municipis de la província.

Durant la visita, les falleres majors i presidents de les comissions de Vilamarxant han conegut el Palau de la Diputació de València i les diferents exposicions que es troben en el seu interior.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha mostrat la seua alegria per tornar a disfrutar d'estos moments: "Tots teníem moltes ganes de viure de nou instants de festa i tradició al costat de les nostres Falles. Les comissions conformen un eix molt important de la nostra cultura festiva i, després de superar moments molt complicats, estem aconseguint recuperar eixe temps".

"Viurem unes Falles molt esperades que segur que són inoblidables per a tots els nostres representants amb els quals ja estem compartint esdeveniments com la visita de hui a la Diputació o la Crida de fa uns dies", ha acabat el primer edil.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon