Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil ofereix una escola de pasqua en anglès per a nens de 6 a 14 anys

És una iniciativa per fomentar l'aprenentatge de l'anglès i ajudar les famílies a conciliar la vida familiar i laboral durant les vacances de Setmana Santa.

L'Ajuntament de Benaguasil ha organitzat, a través de la regidoria de Joventut, una nova edició de l'Escola de Pasqua durant les vacances escolars de Setmana Santa, concretament del 19 al 22 d'abril, en horari de matí de 9h a 13h .

Una proposta que aquest any es realitza amb la particularitat que serà en anglès, per la qual cosa es compta amb la col·laboració de l'acadèmia local The Windmill School, on els nens i nenes realitzaran activitats íntegrament en anglès però de forma lúdica i divertida per fomentar el aprenentatge de idioma.

La regidora d'Educació Ana Aleixandre ha assenyalat que 'els idiomes són primordials al nostre dia a dia i per això hem organitzat una escola de pasqua totalment en anglès amb la qual oferir un lleure actiu i divertit, alhora que es dóna a les famílies una possibilitat per facilitar la conciliació els dies sense col·legi'. Amb això el Consistori 'continua apostant per l'entreteniment i desenvolupament dels nens del municipi', ha conclòs. 

L'activitat es desenvoluparà al Poliesportiu Municipal i podran matricular-se nens i nenes des dels 6 anys, fins als 14 anys, sent les places limitades.

La inscripció es podrà fer fins al 30 de març a l'Ajuntament o mitjançant la seu electrònica.

.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon